Jag har legat sjuk hela veckan i stort sett, men sakta men säkert återvänder energin och de senaste dagarna har jag ändå varit något som skulle kunna kallas effektiv. Åtminstone på jobbet, för sen har ju den där lilla gnistan väldigt mycket dött. Men nu måste jag se till att lämna det här hushållet i tipptopp form, för på onsdag smäller det. Då drar jag och några lagkamrater ner till Barcelona för en vecka av skate, sol och sevärdheter. Under helgen pågår nämligen ett bootcamp (dit fler av våra kompiser ansluter) men också festivalen Skate Love Barcelona som kommer hålla till främst på Badalona.

Så, nu är det dags att bli frisk på riktigt, för så här kan man ju inte må. Och just ja, imorgon spelar jag ju match också – bara en sån sak! 

One thought on “Taggar för Barceloooooona!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *