imageEfter helt galna trettioåtta grader i skuggan häromdagen var vi så pass nöjda när den klev ner till måttliga trettiofyra dagen efter. Mindre nöjda var vi när gårdagen var mulen, så vi passade på att dra till Tarragona.

Vi är inte bortskämda med shopping, sanningen är att de enda affärer vi varit inne i bortsett från matvaruhusen är de få turistshopparna som var öppna i Salou. Svältfödda? Ganska skönt, men tillfälle gavs och vi hamnade på Park Central.

Så charmigt är ju knappast ett shoppingcenter och knappast det här heller. Men ibland är det skönt med ett break, idag var en sån dag. Fast, det är klart – vi hade ju sightseeing först.

Tarragona? Trevligt ställe helt klart, jag hade gärna haft mer tid att utforska eftersom staden verkade ha en hel del att erbjuda.

Annars? Jo, även Es telefon har gått i tusen bitar så nu är det bara barnet vars skärm är hel. Lillasystern lyckades ha sönder både handväska och kamera igår och mitt objektiv känns jättetråkigt. Annars är allt väl och vi har ytterligare två dagar kvar innan det är dags att röra sig hem igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *