Barcelona_2010 (12 av 123)Barcelona känns redan avklarat – men coola byggnader, skön shopping och häng vore härligt! 

Gissa om jag är pepp för kvällen? Idag fick vi nämligen besked att E har mer semesterdagar för nästa år än vad vi hade räknat med eftersom vi tydligen var smarta nog att bryta hans föräldraledighet i somras med lite semester och därmed återupptog intjänandet av semesterdagar. Dessa alla regler – vem förstår sig på dem? Helt klart gör inte jag det, men så behöver jag ju inte det heller.

Inte nog med det positiva beskedet (som förhoppningsvis ger ungarna några fler lediga dagar kring jul) så har vi även fått bekräftat på barnvakteri över påsken. Då vankas nämligen en weekendresa bara jag och E. Så kvällens funderingar går till vart den ska spenderas. London, Paris, Dublin, Rom, Istanbul, Amsterdam eller kanske Aten?

Grymmaste platsen för att fira påsk sökes! Vart skulle du åkt? 

7 thoughts on “Kvällslektyren – weekendresmål över påsk!

  1. Åh, vad inspirerande med en sån resa!
    Jag hade nog valt Rom, älskar den stan. Vet ej hur vår påsk infaller med påsken i de länder du nämnde. Om den sammanfaller med vår påsk så kan väldigt mycket vara stängt. Bara en tanke. 🙂

  2. Hem! Jag är fortfarande lite bitter över att ha missat påsken hemma förra året… Men jag gillar Milano, Berlin och Budapest som weekendstäder :).

  3. Jag avråder från Rom över påsk, mycket som är stängt. Har provat… Samma med min favoritstad München som jag annars alltid rekommenderar. Amsterdam är jättetrevligt och vädret kan vara riktigt fint. Där har jag en hel del tips eftersom en av mina bästa vänner bor där sedan länge. Annars är London alltid London…

  4. alltså jisses vad ni reser ofta! önskar vi kunde komma iväg nån gång men det lär dröja innan pengarna räcker till något sånt…

  5. Istanbul eller Rom! Men om det är mkt stängt i Rom så röstar jag helt klart för Istanbul eller Barcelona!

  6. Aten i påsk är trevligt hälsar min halvgrekiska kollega som bott där se senaste 15 åren:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *