elba_carlotaelba_carlota2caleta_defuste

Hotel Elba Carlota, Caleta de Fuste på Fuerteventura

Jo, just dit kommer jag vara på väg om en ynka vecka. Jag och Lillasyster E. Vi tar och avslutar den här föräldraledigheten med ett riktigt break, bara hon och jag. Kvalitetstid åt båda håll, E ser riktigt fram emot att få umgås med Lilla A på egen hand och tack vare bra chefer kan han lyckas både hämta och lämna kommande vecka. Fast tro inte att fröken blir helt utan – nejdå – hon får åka på mini-semester till mormor och morfar. Visserligen inte i flygplan, men det ska nog gå bra ändå. Och E – ja, han ska ju till Åre. Med andra ord är det noggrann planering som ligger bakom den här semestern.

Fast jag trodde nog inte på riktigt att vi skulle komma iväg, det har varit lite väl många små gropar längs vägen, många datum som inte alls fungerat av olika anledningar och sen det där att jag ändå är rätt kräsen när jag ska resa ensam med ett barn. Med andra ord blev det i slutändan inte alls lika billigt som jag hade tänkt mig, men å andra sidan tror jag att det blir riktigt, riktigt bra.

Eftersom vi dessutom ska bort i helgen för att fira Lillasysterns 1-årsdag så måste jag alltså börja packa ungefär nu. Så, jag tar väl och gör det. I alla fall i tanken. Åh vad underbart det ska bli!  Sol (förhoppningsvis), lite mindre kläder och kanske till och med ett dopp i pool eller hav.

Någon som varit på Fuerteventura? 

19 thoughts on “Hotel Elba Carlota, Caleta de Fuste – Fuerteventura.

  1. Nej, jag har inte rest ensam med Lilla A än. Kommer däremot garanterat göra framöver om möjligheten och alternativet finns!

 1. WOW! Vilken tuff, ball och modig mamma du är! Jag hade aldrig vågat resa helt själv med Juni, om inte våra sju ensamma tågresor till Skövde räknas 😉

  1. Men varför inte? Min erfarenhet är att barnen alltid är lättare att handskas med på semestern utan alla måsten! (Och tågresor kan väl vara nog så prövande? 😉 )

 2. Men herregud så härligt! Jag önskar en underbar resa för er och ojoj så roligt ni kommer få!!

  Kramar!

 3. Åh! 🙁 ha det så jätteunderbart!! Jag har varit där när jag var 14 eller så och vi låg i magsjuka hela resesällskapet 😉 men har för mig det var jättefint!

  1. Det där är nog faktiskt ett av mina främsta orosmoment. Att vi ska bli liggande när jag är ensam med henne, men i övrigt ska det bli kul att se en ny ö!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *