Jag erkänner att vi har haft betydligt roligare dagar än det som var utanför oss när vi vaknade idag. Några plusgrader och regn. Typisk försmak på november kanske? I alla fall, vi har haft en väldigt lugn och fin helg. Ibland behövs de och vi har så himla mycket planerat runt omkring nu att det känns skönt att kunna andas med. img_0046-1img_0053
Fast kanske inte bara? Nej, för vi körde ju sen fredagsträning, hann med att åka skridskor igår och idag, åt middag hos grannarna och satte den preliminära resplanen till Bali. Om några timmar ska jag slänga mig iväg för att träna juniorer och senare även mig själv.

Men först? Då ska jag slänga mig i soffan och sen inte resa mig därifrån förrän jag verkligen behöver. För vissa dagar är det värt det. Att lägenheten kommer se ut som skräp imorgon och jag måste ta itu med städning på en måndag istället. img_0054img_0052

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *