Det kraschade återigen här bakom spakarna, inget som syns när man bara tittar in på bloggen lyckligtvis. Nu hoppas jag att det är löst igen, men jisses så lönlöst det känns ibland när det bara vill bråka med en. 

Annars är det fredag igen, regnet må ösa ner men sinnet är fint. Äldsta barnet ser fram emot sin Halloween fest på skolan ikväll, det yngre tänkte ha fredagsmys med pappan. Själv ser jag fram emot att få lite motion i kroppen. img_0086img_0087Jag åt återigen en poké bowl i veckan, börjar nog få lite smått dille på dessa. Men skulle vara intressant att prova någon annanstans också, då jag inte tror dessa egentligen står sig i längden.

Helgen blir annars rätt lugn hoppas jag, dags att rensa ut de sista sommarprylarna och in med allt höst och vinterrelaterat. Nu är det kallt ute. Det är faktiskt väldigt, väldigt kallt. Någonstans finns alla varma kläder  och jag ska banne mig hitta dem!

Tänkte faktiskt börja köra lite helgpepp redan i eftermiddag med bra musik, försöka hinna städa undan lite av det värsta och sen hitta något skoj att äta till ikväll. Plockmat? Ja tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *