Tack vare att nästa sommarens resa till Bali sker under deras högsäsong är vi lite proaktiva och redan nu bokar upp en preliminär resplan. Alla boenden är omboknings- och avbokningsbara, vilket ger oss spelrum om det dyker upp andra prisvärda alternativ, men det säkrar också vår vistelse mot onödigt höga kostnader som ofta hotellrum för med sig under juli och augusti. För ett vanligt dubbelrum är det säkert inga problem, men för oss som reser med två barn i samma rum krävs lite planering då vi inte är sugna på att bo på stora resorts. 

Första bokningen gäller Kuala Lumpur, sist vi bodde här var det i en fantastisk lägenhet i Mont Kiara på runt 22-24 våningen med löjlig utsikt över mycket av staden. Nu landar vi vid 23 på kvällen, tänker bara stanna två nätter initialt och vill ha det bekvämt, så hotell är högaktuellt. Annars är det lägenhet som gäller för att få ut det mesta av denna asiatiska storstad.

ser3 seri4
Varför valet föll på Seri Pacific Hotel? Prisvärt, de tillåter fler än 1 barn på rummet (vi är inte intresserade av två dubbelrum) och erbjuder frukost i priset. Det vill säga, om de inte motsätter sig bokningen. För man vet liksom aldrig riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *